Limba si literatura romana CULEGERE DE JOCURI DIDACTICE,TESTE,EXERCITII I-IV

Limba si literatura romana CULEGERE DE JOCURI DIDACTICE,TESTE,EXERCITII I-IV
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2615-0
Anul publicării: 2009
Ediția: 2
Pagini: 168
Format: 16.5X23.5

DESCRIERE

Culegerea Limbă şi literatură română a fost concepută ca un instrument de lucru pentru elevii din clasele I – a IV-a, pentru cadrele didactice şi pentru părinţii care se implică în instruirea copiilor.
Noutatea acestei lucrări este aceea că poate fi utilă în întreg ciclul primar, că orice elev, indiferent de clasă, o poate consulta şi lucra pe ea, asemenea unui caiet, că dă posibilitatea actualizării şi consolidării cunoştinţelor de limbă şi permite exersarea şi deci dezvoltarea capacităţilor de comunicare.
Structura lucrării se bazează pe curriculumul şcolar în vigoare, pe necesităţile practice de construcţie a comunicării, pe dificultăţile pe care le întâmpină elevii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0458 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.